Tunnit / Itis

STREET  //  AFRO  //  LATIN

Itäkeskus

SYYSLUKUKAUSI 2020

Itiksen Nuorisotila Kipinä, Turunlinnantie 1
Maanantaisin 7.9.-7.12. 13 kertaa
(opetusta ei syyslomalla 12.10.)

7-10 vuotiaiden tanssitunti
Klo 16.30-17.15 / 45min

Tällä katutanssitunnilla 7-9- vuotiaat irrottelevat ja oppivat tanssiliikkeitä ja sarjoja ilon kautta. Lapsi oppii muun muassa kehontuntemusta, oman ja muiden tanssitilan kunnioittamista, ryhmässä toimimista, rytmiä sekä kaverin kanssa tanssimista. Tunneilla luodaan rohkaiseva ja kannustava ilmapiiri. Lapsella ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa, koska tunnilla huomioidaan jokaisen aikaisempi harrastustausta. Hauskanpito on edelleen tärkeintä!

3-4 vuotiaiden tanssitunti
Klo 17.30-18.00 / 30min

Lapselle mahdollisesti ensimmäinen tanssiharrastus. Tule lapsesi kanssa aloittamaan lempeästi iloinen, rytmikäs harrastus. Yksi vanhempi saa olla mukana tunnilla tukemassa lasta, joskin ajatuksena, että loppukautta kohden lapsi rohkenee jäädä saliin itsekseen. Lapsi oppii harrastuksessa käymistä, ryhmätaitoja ja kehonhallintaa rytmikkään musiikin parissa. Tunnit luovat hyvän pohjan itsenäiselle harrastamiselle. Tunnilla liikutetaan kehon jokaista osaa tanssien ja hyppien, liikutaan leikkisästi ja vapaasti ympäri salia sekä harjoitellaan kuuntelemaan ja toimimaan opettajan ohjeiden mukaisesti.

5-6 vuotiaiden tanssitunti
Klo 18.15-19.00 / 45min

Itsenäisesti ilman vanhempaa tanssivat 5-6- vuotiaat pääsevät irrottelemaan urbaanien rytmien tahtiin. Lapsi oppii muun muassa tanssiliikkeitä, kehontuntemusta, oman ja muiden tanssitilan kunnioittamista sekä ryhmässä toimimista. Tunneilla luodaan rohkaiseva ja kannustava ilmapiiri. Lapsella ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa, koska tunnilla huomioidaan jokaisen aikaisempi harrastustausta. Ilon ja tanssillisten leikkien kautta tanssitunnilla on kivaa!

HINTA
120€ / syyslukukausi (13krt) / lapsi

Sisaralennus seuraavasta sisaresta 10e per lukukausi.
Mikäli lapsesi osallistui kevätlukukaudelle 2020 huomioimme syyslukukauden 2020 hinnassa ”koronakevään” hyvityksen 10e, eli syyskulukauden hinta on 110e.

Syksy päätetään perinteeksi muodostuneeseen discoon, jossa on esiintymisen mahdollisuus halukkaille tuntien aikana opituista tansseista.

KOKEILUTUNTI
Mikäli paikkoja jää jäljelle tunneille voi tulla kokeilemaan 7.9 Itäkeskukseen
ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE 1.syyskuuta alkaen: urbaanittanssitunnit@gmail.com. Otsikkoon: Kokeilu ja ryhmän nimi. Viestiin: Lapsen nimi ja ikä, vanhemman yhteystiedot; puhelinnumero ja osoite laskua varten. Hinta 10e. Ilmoitamme vastauksessa, jos paikkoja kyseiselle tunnille on vielä jäljellä.