Tunnit / Pikku Huopalahti

STREET  //  AFRO  //  LATIN

Pikku Huopalahti

SYYSLUKUKAUSI 2020

Asukaskerhotila, Korppaanmäentie 25
Torstaisin 10.9.-10.12. 13 kertaa
(opetusta ei syyslomalla 15.10.)

1,5-2 vuotiaiden tanssitunti
Klo 16.15-16.45 / 30min

5Taaperoiden ja yhden vanhemman oma rytmikäs puolituntinen tanssien, hyppien ja nauraen. Tanssileikeistä ja liikunnasta nauttien taapero oppii harrastuksessa käymistä ja uskallusta ryhmässä toimimiseen. Taapero oppii kehonkieltä ja rytmejä. Tunnilla liikutetaan kehon jokaista osaa tanssien ja hyppien, liikutaan leikkisästi ja vapaasti ympäri salia sekä harjoitellaan kuuntelemaan ja toimimaan opettajan ohjeiden mukaisesti.

3-4 vuotiaiden tanssitunti
Klo 17.00-17.30 / 30min

Lapselle mahdollisesti ensimmäinen tanssiharrastus. Tule lapsesi kanssa aloittamaan lempeästi iloinen, rytmikäs harrastus. Yksi vanhempi saa olla mukana tunnilla tukemassa lasta, joskin ajatuksena, että loppukautta kohden lapsi rohkenee jäädä saliin itsekseen. Lapsi oppii harrastuksessa käymistä, ryhmätaitoja ja kehonhallintaa rytmikkään musiikin parissa. Tunnit luovat hyvän pohjan itsenäiselle harrastamiselle. Tunnilla liikutetaan kehon jokaista osaa tanssien ja hyppien, liikutaan leikkisästi ja vapaasti ympäri salia sekä harjoitellaan kuuntelemaan ja toimimaan opettajan ohjeiden mukaisesti.

5-6 vuotiaiden tanssitunti
Klo 17.40-18.25 / 45min

Itsenäisesti ilman vanhempaa tanssivat 5-6- vuotiaat ilman aiempaa tanssitaustaa. Lapset pääsevät irrottelemaan urbaanien rytmien tahtiin. Leikkisä tunti, joka sopii vaikka ensimmäiseksi tanssiharrastukseksi. Vanhempi voi seurata salin reunalla 3 ensimmäistä kertaa, sen jälkeen siirrytään takatilaan odottamaan. Tunneilla lapsi oppii muun muassa tanssiliikkeitä, kehontuntemusta, oman ja muiden tanssitilan kunnioittamista sekä ryhmässä toimimista. Tunneilla luodaan rohkaiseva ja kannustava ilmapiiri. Ilon ja tanssillisten leikkien kautta tanssitunnilla on kivaa!

5-7 vuotiaiden tanssitunti
Klo 18.30-19.15 / 45min

5-7- vuotiaille lapsille, joilla on jo aikaisempaa tanssitaustaa. Itsenäisesti ilman vanhempaa tanssivat lapset pääsevät irrottelemaan urbaanien rytmien tahtiin. Lapsi oppii muun muassa erilaisia tanssiliikkeitä ja askelsarjoja, kehontuntemusta, oman ja muiden tanssitilan kunnioittamista sekä ryhmässä toimimista. Tunneilla luodaan rohkaiseva ja kannustava ilmapiiri. Ilon ja temppujen kautta tanssitunnilla on kivaa!

HINTA
120€ / syyslukukausi (13krt) / lapsi

Sisaralennus seuraavasta sisaresta 10e per lukukausi.
Mikäli lapsesi osallistui kevätlukukaudelle 2020 huomioimme syyslukukauden 2020 hinnassa ”koronakevään” hyvityksen 10e, eli syyskulukauden hinta on 110e.

Syksy päätetään perinteeksi muodostuneeseen discoon, jossa on esiintymisen mahdollisuus halukkaille tuntien aikana opituista tansseista.

KOKEILUTUNTI
Mikäli paikkoja jää jäljelle tunneille voi tulla kokeilemaan 10.9 Itäkeskukseen
ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE 1.syyskuuta alkaen: urbaanittanssitunnit@gmail.com. Otsikkoon: Kokeilu ja ryhmän nimi. Viestiin: Lapsen nimi ja ikä, vanhemman yhteystiedot; puhelinnumero ja osoite laskua varten. Hinta 10e. Ilmoitamme vastauksessa, jos paikkoja kyseiselle tunnille on vielä jäljellä.